Beste saunagast, 

Dit doet pijn. Voor het hele team dat er hard aan werkte om je goed te ontvangen. 

Dit doet zeer. Omdat we als thermen net die goede gezondheid van jou willen aansterken.
Dit doet hopen. Dat we met z’n allen ons uiterste best doen om de verspreiding in te perken. 

Sané Thermen sluit tijdelijk vanaf 28/10

Vanaf 22u deze woensdag (28/10) zullen we tijdelijk moeten sluiten voor een voorlopige periode van 3 weken. Na het restaurant zal nu dus ook de wellness en het beautysalon verplicht sluiten. Alle reservaties worden automatisch geannuleerd. 

Cadeaubonnen worden verlengd

Cadeaubonnen en abonnementen van Sané Thermen zullen worden verlengd met het aantal dagen dat we verplicht gesloten zijn, bovenop de vorige 4 maanden. Samen met Social Deal en Cera bekijken we nog wat er mogelijk is: hiervan houden we je op de hoogte.

Bedankt voor je vertrouwen

Onze trouwe bezoekers die al een bezoekje gepland hadden of ons bezochten de afgelopen weken, willen we enorm bedanken. Jullie steun zorgt ervoor dat we dagelijks kunnen doen wat we graag doen: onze klanten een onvergetelijke, ontspannen dag gunnen. Dankjewel!

We doen ons best. Jij ook? 

De maatregelen zijn hard voor een familiebedrijf als het onze. Maar we weten waar we het voor doen: voor de zorg, voor onze naasten, voor jou. Wij doen ons best, zodat we snel terug samen kunnen genieten. Jij ook?

Bedankt aan ieder van jullie, 

Team Sané

Geef een doosje warmte cadeau

Mis je de warmte ook zo? Niet alleen de warme temperaturen in onze sauna’s, maar ook de verwelkomende glimlach van ons personeel dat voor je klaar staat? Haal dan gerust een beetje warmte in huis of schenk ‘m aan één van je geliefden met een cadeaubon van Sané Thermen.

Het warmste geschenk

We zijn het een beetje beu: het C*-woord, maar ook de drukke winkelstraten of negatieve berichtgevingen die we dagelijks tegenkomen. Daarom willen we je via deze manier iets geven om naar uit te kunnen kijken: jouw volgend relaxmoment in onze thermen.

Bestel nu je cadeaubon

Bestel je cadeaubon online

Voor dit originele geschenk hoef je zelfs niet uit je relaxte zetel te komen of de winkelstraten te trotseren. Bestel een cadeaubon voor het door jou gekozen bedrag en kom binnenkort terug ontspannen in onze wellness, restaurant en beauty.

Minstens 1 jaar geldig

Je hoeft je geen zorgen te maken over de geldigheid van je gekochte cadeaubon: die is namelijk minstens 1 jaar geldig en wordt verlengd met de periode die we nog verplicht gesloten moeten blijven. Zo kunnen we hopelijk de warmte snel terug doorgeven wanneer jij er het meeste nood aan hebt!

Bestel nu

Kom ontspannen

Bij Sané verwelkomen we je graag in onze thermen, restaurant of beauty.

Restaurant

Themakalender

Contact &
Openingsuren

Ontdek alle themadagen die je kan beleven bij Sané Thermen.