02/03/2020 t.e.m. 29/03/2020

Wellness Dagen

Van 2 maart tot en met 29 maart 2020 zijn het Wellnessdagen bij Sané Thermen. Tijdens deze thema weken worden er een aantal exclusieve nieuwtjes geïntroduceerd.

Sauna & Beleving

Bio-sauna met lichttherapie

Tijdens de Wellness Dagen wordt de Aroma Sauna een Bio-Sauna met lichttherapie. Kenmerkend aan een bio-sauna is de lagere temperatuur, die bedraagt ongeveer 65 graden (normaal circa 90 graden). Anderzijds heeft de bio-sauna een hogere luchtvochtigheid van 45% (normaal 20%).

Onze bio-sauna is voorzien van kleurentherapie. Elke kleur heeft zijn eigen functie die invloed heeft op ons welzijn. Zo zal de rode kleur de bloedsomloop in het lichaam stimuleren, en zal groen een gunstig effect hebben op de longen en de luchtwegen.

Floating sessies

In het binnenzwembad zullen er floating tubes beschikbaar zijn.

Aromatherapie (extra opgietsessies)

Deze speciale opgiet sessie zal doorgaan in onze grootste buiten sauna doorgaan. Met een unieke blend van aroma’s in combinatie met rustige waaier technieken geniet u tevens van afgestemde muziek. De aromatherapie opgietsessie wordt afgesloten met een frisse, huisgemaakte ijsthee.

Maandag t.e.m. zaterdag: 12u30 & 18u30 Zondag: 18u30

De courante opgietsessies behouden hun gewoonlijke tijdstippen.

Maandag t.em. zaterdag: 15u, 17u, 19u en 21u Zondag: 15u en 17u

Is opgietsauna nieuw voor jou? Bekijk zeker deze webpagina voor meer informatie over onze opgietsessies: https://www.sane-thermen.be/nl/opgietsessie/

Sané Deep Cleansing Ritual

Iedere dag kan men zich aan de receptie inschrijven voor een “Deep Cleansing Ritual”. Deze zal dagelijks doorgaan om 14u. Onze wellness medewerker zal een kleine groep van deelnemers begeleiden voor een reinigingsritueel voor de huid. De focus ligt hierbij op een grondige verwijdering van dode huidcellen en het reinigen van de poriën. De deelnemers zullen wisselend gebruik maken van stoombad en

sauna, waartussen een milde scrubsessie met een peeling op basis van etherische oliën worden toegediend.

Bijkomstige informatie krijgt u aan de receptie bij aankomst.

Wees er tijdig bij want de plaatsen zijn beperkt (12 personen / dag). Inschrijven kan enkel ter plaatse op de dag van uw bezoek.

Verzorgingen & Beauty

Tijdens de Wellness Dagen hebben we zowel een lichaamspeeling als een premium anti-aging behandeling als extraatje. Ten slotte geven we ook korting op Wellness Dagen behandelingen!

Lichaamspeeling 25min (€34 ipv €40) of 50min (€63,75 ipv €75)

1) Moana Peeling ( kokos & rozen aroma’s)
2) French Pompon Peeling (rozen & litchi aroma’s)
3) Festin Royal Peeling (honing, noten & caramel aroma’s)

Illustrious Anti-Aging Behandeling 55min (€79,50 ipv €85)

Dé premium behandeling voor een jonge en vlekkeloze huid, ook de handen worden verzorgd. Zowel de Illustrious behandeling als de Lichaamspeeling van 50min genieten van een bijkomend voordeel. Indien u één van deze twee behandelingen boekt, dan krijgt u de thermen toegang aan verlaagde prijs (€13,75).

More than just relaxing…

Behandelingen en verzorgingen dienen op voorhand gereserveerd te worden. Dit kan via e-mail ([email protected]) of telefonisch tijdens openingsuren op het nummer 012/ 23 64 42. Voor de thermen is het niet nodig om te reserveren. Er is alsook geen meerprijs voor de Wellness Dagen activiteiten zoals de opgietsessie “Aromatherapie” en dergelijke.

Voor eventuele onregelmatigheden, raadpleeg altijd onze website voor je bezoek.